Cara Beli Di Pinduoduo -Teknik Rahsia Group Buy

Pembelian dalam Pinduoduo memang cukup best tetapi jika salah tekan button akan menjadi anda tak dapat harga group buy jadi yang sudah baca post sebelum ini tentang cara beli di Pinduoduo adalah guna teknik kupon dan ni adalah untuk group buy lain jadi jangan salah tekan button hati hati baca post ini hingga faham

Jika anda perhatikan yang barang ini nak beli anda kena klik yang perkataan merah itu dan sebelah ada nampak ada tulis masih tunggu satu orang lain lagi akan berjaya ini yang perlu klik dan bukan klik yang ada tulis 10.9 Yuan itu

Jika klik itu adalah bererti anda nak beli barang itu tetapi tak ada orang nak group buy pada masa itu jadi bila sudah klik itu dan buat bayaran anda kena tunggu ada orang nak group buy barang itu dan berjaya buat bayaran barulah barang itu pos keluar dari seller ini akan buat ambil masa kadang kadang sampai seminggu tunggu barang post keluar .

Jika kadang jumpa barang yang tak ada minat mingkin kena tunggu 2 minggu itu sebab kena cari barang yang ramai suka group buy .macam product ini sudah ada lebih 100,000 orang beli cukup hot !

Dari luar ada nampak harga Yuan 10.90 tetapi dalam saya pilih adalah 21.36 Yuan .Setelah pilih dan klik button merah ( Sebab ini ada banyak jenis ada yang guna bateri dan ini adalah guna USB ) setelah kaji di 1688 ada juga tetapi harga termasuk postage adalah 31.40 Yuan dan di Pinduoduo 21.36 Free postage dari seller ke warehouse jadi murah 10 Yuan

Jika sudah di paparan ini anda telah pun tahu bagaimana buat bayaran .Jika tak tahu boleh baca post Cara Beli dan Bayar Di Pinduoduo

Saya Akan Bongkarkan SEMUA RAHSIA BELI BARANG DARI CHINA 100%

Lubuk 6 In 1 1688.Com + Wechat + Yupoo + Weidian + 2.Taobao + Pinduoduo

Lubuk Barang Branded Dari A – Z

Info lLanjut Boleh Terus ke WEBSITE http://pakarimportchina.com

Nak Tips Rahsia ? WhatsApp www.wasap.my/6012878236

Bagaimana teknik rahsia group buy Pinduoduo ? Best ? Mudah belajar ? belajar dan bagi sedikit masa tentu akan berjaya dan saya juga tunjuk harga di 1688 yang mana harga adalah 31.40 Yuan supaya korang boleh percaya yang mana Pinduoduo lebih murah

Cara Guna Pinduoduo

Sudah isi alamat warehouse di Pinduoduo seterusnya apa yang perlu buat ? Em betul kena tahu cara guna juga kan sebab app ini tidak boleh

Read More »

Cara Daftar Pinduoduo

Dah berjaya install App Pinduoduo ? Mungkin rasa pelik kerana semua adalah bahasa Cina dan tak boleh traslate ke bahasa lain tapi percaya pada admin

Read More »

Author: admin

Full Time Online Business Sejak Tahun 2008 Dan Pakar Dalam Bidang Import Barang Dari China Facebook Ads Adword Wordpress Digital Marketing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *