Kenapa Tracking Number Not Found

Semakin ramai yang suka beli barang dari China berbanding 5 Tahun yang lepas dan didpati ramai juga soalan tentang topik kenapa tracking number not foumd masih ramai tak faham maka admin akan buat satu penjelasan yang paling lengkap untuk semua supaya memahai 100% 

Kenapa Tracking Dari China Ke Malaysia Tidak Dapat Track ada 3 jenis keadaan dalam keadaan yang biasa tracking yang di bagi adalah betul dan memang juga ada di post adalah

1. Barang yang bila kita nak pos ke MALAYSIA daripada WAREHOUSE, Barang itu harus dihantar pergi ke kastam di CHINA ( untuk barang biasa ) jika barang sensitive Akan masuk ke HONG KONG untuk membuat declare, selepas buat declare baru lah barang anda akan naik pesawat..

( Macam kita nak pergi luar negara kena ada passport dan beli ticket sebelum masuk pesawat kena masuk ke imigresen check dulu ticket dan passport kita baru naik pesawat ,barang pun begitu juga ) 

2. Bila barang sudah naik pesawat, barang sudah sampai Malaysia kena juga declare dari kastam Malaysia

3. Bila barang sudah declare di Kastam Malaysia courier ompany ( Abx ,Skynet ,Post Laju, dan Lain Lain ) akan datang ambil barang tersebut dan hantar ke HQ pusat mereka

4. Barang dari pusat kemudian akan dihantar pula ke cawangan-cawangan di seluruh malaysia.

5.Selepas sampai cawangan masing-masing barulah barang akan dihantar mengikut alamat anda..

Jadi ini bermakna, bukan barang yang di post hari ini dan esok akan sampai kepada anda BUKAN ye.. Kerana barang ni ada perjalanan dan akan terhenti di setiap tempat seperti yang saya INFO kan di atas.

Kenapa Tracking Not Found ?

Jika dalam keadaan yang atas tracking tak found adalah sebab biasanya bila member sudah bayar kos shipping dan dalam masa beberapa jam kami akan bagi tacking number dan pada masa yang sama jika anda terus track janji 100% akan nampak paparan tracking not found sebab adalah barang belum declare dari kastam maka barang belum naik pesawat maka tentu tak dapat track faham sudah ?

Jadi biasanya jika sudah bagi tracking boleh tracking selepas satu hari kerana kadang barang terlalu banyak barang kerja kerja declare di kastam juga ambil masa

Saya Akan Bongkarkan SEMUA RAHSIA BELI BARANG DARI CHINA 100%

Lubuk 5 In 1 1688.Com + Wechat + Yupoo + Weidian + 2.Taobao

Lubuk Barang Branded Dari A – Z

Info lLanjut Boleh Terus ke WEBSITE http://pakarimportchina.com

Nak Tips Rahsia ? WhatsApp www.wasap.my/60128782368

Kenapa Tracking Not Found

Dalam lain lagi satu keadaan juga ada yang berlaku tetapi agak jarang adalah sebab tracking yang di bagi adalah tak betul atau pun salah jadi selepas satu hari track jawapan masih sama juga adalah tacking not found maka ini adalah masa yang tepat anda perlu cari support anda untuk bertanya adakah tacking number betul

Lubuk Supplier China WhatsApp 0128782368

Kenapa Tacking Not Found

Ini jarang berlaku tapi juga ada yang tak bertanggung jawap scam dan tipu sebarangan barang tak pos bagi satu tracking number sebarangan jadi anda track satu hari pun tak ada lepas cari support macam macam alasan ini adalah jenis yang tak bertanggung jawab tetapi di Pakar Import China anda tak perlu bimbang keadaan ini tidak akan berlaku

Cara Guna Pinduoduo

Sudah isi alamat warehouse di Pinduoduo seterusnya apa yang perlu buat ? Em betul kena tahu cara guna juga kan sebab app ini tidak boleh

Read More »

Cara Daftar Pinduoduo

Dah berjaya install App Pinduoduo ? Mungkin rasa pelik kerana semua adalah bahasa Cina dan tak boleh traslate ke bahasa lain tapi percaya pada admin

Read More »

Jadi ini adalah detail tentang kenapa tracking not found dan saya harap anda semua sudah faham selepas baca pos ini dan jika nak belajar semua rahsia beli barang dari Pakar Import China boleh juga follow Page Pakar Import China

Author: admin

Full Time Online Business Sejak Tahun 2008 Dan Pakar Dalam Bidang Import Barang Dari China Facebook Ads Adword Wordpress Digital Marketing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *