Cara Pengiraan Yuan Ke Ringgit Malaysia

Kepada Anda Yang Selalu Membeli Barangan Di China, Sudah Tentu Anda Tahu Bagaimana Buat Pengiraan Yuan Kepada Ringgit Malaysia, Akan Tetapi Pada Yang Baru Nak Belajar Membeli Barangan Dari China Mungkin Masih Belum Faham Ataupun Tahu Tentang Cara-Caranya.

Di Sini Saya Akan Tunjukkan Cara Yang Paling Mudah Dan Cepat Supaya Anda Semua Senang Nak Faham Bagaimana Cara Membuat Pengiraan Dengan Begitu Mudah.

Kena Tahu, Rate Yuan Tiap Hari Memang Tidak Akan Sama, Untuk Beberapa Minggu Ni Adalah Antara 1.55-1.61, Ia Adalah Lebih Baik Berbanding Dengan Beberapa Bulan Yang Lepas, Drop Sehingga 1.44 Buat Orang Yang Selalu Membeli Barangan Dari China Pening Kepala woo !

yuan11

Bila Kita Ternampak Sesuatu Barangan Yang Berharga 89 Yuan, Kita Hanya Perlu Bahagikan Dengan Kadar Rate Untuk Hari Ni Adalah Harga Dalam Ringgit, Sebagai Contoh 89 Yuan Bahagi 1.60 Jadi Jawapannta RM55.60 Ringgit, Sangat Mudah Difahami Bukan ??

Saya juga ada rakam satu video supaya korang lebih faham

Sedang Mencari Pakar Import China Yang Terbaik ?? Trusted ?? Mudah Berunding ??

Haah..Boleh Hubungi Kami, Kami Sedia Membantu Anda, Dan Memberi Layanan Yang Cukup Terbaik Buat Anda..

Jangan Risau, Kami Ada Pengalaman Hampir 8 Tahun Beli Barang Dari China, Semuanya Berjalan Lancar, Barang 100% Sampai Dengan Selamat.

Anda Ingin Adakan Alipay Account Yang Vefiry ??
Nak Topup Alipay ??
Nak Beli Barang Murah Dari China ??
Terus Hubungi Kami, Kami Akan Membantu Anda Sebaik Yang Mungkin.

CALL @ WHATSAPP
012-878 2368 / 016-909 9839

By admin

Full Time Online Business Sejak Tahun 2008 Dan Pakar Dalam Bidang Import Barang Dari China Facebook Ads Adword Wordpress Digital Marketing

Leave a Reply