Bagaimana Buat Bayaran Di 1688.Com ?

Cara Membuat Pembayaran Menggunakan ‘ask Someone To Pay’ Di 1688.Kali ini Pakar Import China akan menunjukkan langkah demi langkah untuk anda yang masih tak tahu macam mana nak membuat bayaran di 1688.

Langkah 1 – Pilih Produk

Pilih barang yang anda ingin beli dan kuantiti di bulatan1 dan kemudian anda boleh klik pada bulatan 2

Langkah 2 – Alamat Warehouse

Di bulatan 1 adalah anda kena pastikan warehouse alamat anda yang di China adalah betul ,jika anda adalebih daripada 1 alamat ,jaga jaga bila pilih .Pastikan di bulatan 2 harga adalah betul dan tekan pada bulatan 3

Langkah 3 -Pilih Alipay

Anda hanya perlu memilih alipay dan menekan butang ‘go to pay’.

Langkah 4 -Buton Ask Some One To Pay

Seterusnya anda akan dibawa ke paparan ini. Apa yang anda perlu lakukan ialah memilih butang ‘ask someone to pay’ di bahagian atas sebelah kanan website.

Jika anda translate pada bahasa lain seperti english maka buton ask some one to pay tak ada ,kena ingat bahasa asal iaitu Cina

Langkah 5

Di bahagian ini, anda hanya perlu mengisi email sabahvacation.com@gmail.com dan kod yang diberikan. Jika kurang jelas, anda boleh menukar kod tersebut. dan bahagian tenghah adalah masuk member code anda dan tekan buton oren

Senang kan? Siapa cakap anda tak boleh buat? Semua orang boleh buat! Macam makan kacang saja. Dah boleh buat sendiri, tak perlu lah suruh orang buatkan lagi hihi. Selamat memborong!

By admin

Full Time Online Business Sejak Tahun 2008 Dan Pakar Dalam Bidang Import Barang Dari China Facebook Ads Adword Wordpress Digital Marketing

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.