Laser Projection Keyboard Yang Tercanggih Di Malaysia Harga Kilang RM98

Hah, Ni Dia Item Yang Tercanggih Yg Pertama Di MALAYSIA ! LASER PROJECTION KEYBOARD Dengan Sinaran Laser Yg Berkilauan Memampangkan Sebuah Keyboard Yg Akan Membantu Menyelesaikan Semua Kerja Anda Dengan Mudah, Boleh Digunakan Untuk Semua Jenis Telefon Pintar.

LP1

Harga dari kilang hanya RM98

LP2

Mesti Anda Tertanya-Tanya, Apakah PROJECTION KEYBOARD Nie ??

LP3

Projection Keyboard Adalah Satu Alat Kecil Yg Sangat Mudah Dibawa Kemana Sahaja, Saiznya Yang Comel Membolehkan Anda Menyimpan Kedalam Poket Seluar Anda Dengan Mudah Dan Cepat, Tak Seperti Keyboard Asli.Besar Dan Memang Tak Muat Dalam Poket Seluar Anda Bukan? Sinaran Laser Projection Keyboard Ni Sangat Terang,Letakkan Ke Permukaan Yg Rata Automatik Ia Akan Terpampar Sebuah Keyboar Seperti Asli Depan Mata Anda,Sangat Menakjubkan

LP4

LP5

LP6

Ianya Mudah Digunakan, Hanya Menyentuh Atau Mengetik Pada Abjad Tersebut Seperti Keyboard Asli, Projection Keyboar Ni Juga Mengeluarkan Bunyi ( CLICK ) Apabila Anda Menyentuhnya Seperti Anda Tengah Mengetik Di Atas Keyboard Yang Sebenar, Projection Keyboard Ni Juga Memiliki Kecepatan Menaip Berbanding Keyboard Yang Biasa.

LP7

Sedang Mencari Pakar Import China Yang Terbaik ?? Trusted ?? Mudah Berunding ??

Haah..Boleh Hubungi Kami, Kami Sedia Membantu Anda, Dan Memberi Layanan Yang Cukup Terbaik Buat Anda..

Jangan Risau, Kami Ada Pengalaman Hampir 8 Tahun Beli Barang Dari China, Semuanya Berjalan Lancar, Barang 100% Sampai Dengan Selamat.

Anda Ingin Adakan Alipay Account Yang Vefiry ??
Nak Topup Alipay ??
Nak Beli Barang Murah Dari China ??
Terus Hubungi Kami, Kami Akan Membantu Anda Sebaik Yang Mungkin.

CALL @ WHATSAPP
012-878 2368 / 016-909 9839

By admin

Full Time Online Business Sejak Tahun 2008 Dan Pakar Dalam Bidang Import Barang Dari China Facebook Ads Adword Wordpress Digital Marketing

Leave a Reply