Projection Keyboard Model 3-1 Harga Kilang RM197

Projection Keyboard Model 3-1 ! Keluaran Pertama Di Malaysia Harga Kilang Hanya RM197 SAHAJA !

Kecanggihan Teknologi Sekarang Makin Meningkat Kan ? Hah, Ni satu Lagi Alat Teknologi Yg Tercanggih Di Malaysia. Diciptakan Untuk Mempermudahkan Kerja Anda Semua.

KB1

KB2

Projection Keyboard MODEL 3-1 !, Model Ni Jauh Lebih Canggih Berbanding Model Biasa, Kerana Model Ni Ia Berfungsi Dalam 3 Perkara :

1) Boleh Digunakan Utk Keyboard
2) Boleh Digunakan Utk Powerbank 7800MaH
3) Boleh Digunakan masuk sd card dengar lagu

KB3

KB4

Dengan Adanya Projection Keyboard Ni, Kerja Anda Mudah Dilaksanakan, Tak Kira Masa Dan Di Mana Juga, Ia Sangat Mudah Digunakan Hanya Letakkan Di Permukaan Yg Rata Dan Terpampanglah Projection Keyboard Anda Melalui Lasernya Yang Terang.

KB5

KB6

Bentuknya Yang Kecil Lagi Memudahkan Anda Membawa Kemana Sahaja. Projection Keyboard Ni Juga Dilengkapi Dengan Bunyi ( CLICK ) Apabila Anda Menyentuhnya, Persis Seperti Keyboard Biasa. Tapi Memiliki Kecepatan Menaip Berbanding Keyboard Yang Biasa. Kini Anda Dah Tak Perlu Pening Nak Bawa Keyboard Yang Besar Dan Berat, Dengan Adanya Projection Keyboard Ni, Semua Masalah Anda Selesai Selip Mata.

Sedang Mencari Pakar Import China Yang Terbaik ?? Trusted ?? Mudah Berunding ??

Haah..Boleh Hubungi Kami, Kami Sedia Membantu Anda, Dan Memberi Layanan Yang Cukup Terbaik Buat Anda..

Jangan Risau, Kami Ada Pengalaman Hampir 8 Tahun Beli Barang Dari China, Semuanya Berjalan Lancar, Barang 100% Sampai Dengan Selamat.

Anda Ingin Adakan Alipay Account Yang Vefiry ??
Nak Topup Alipay ??
Nak Beli Barang Murah Dari China ??
Terus Hubungi Kami, Kami Akan Membantu Anda Sebaik Yang Mungkin.

CALL @ WHATSAPP
012-878 2368 / 016-909 9839

By admin

Full Time Online Business Sejak Tahun 2008 Dan Pakar Dalam Bidang Import Barang Dari China Facebook Ads Adword Wordpress Digital Marketing

Leave a Reply