Jam Tangan Korea Murah Harga Kilang RM7.70

Jam Tangan Korea Style..Ade Bling2 Lagi Tau, Siap design Love Gitu Lohh ..Sangat Cantik..Jam Tangan Perempuan Super Comel Dengan Harga Murah, Jimat Dan Berbaloi..

Kali ini kita akan bongkar kilang-kilang jam tangan yang sangat murah. Berkali-kali ganda murah berbanding dengan harga pasaran di Malaysia. Dijamin berbaloi!

Kebanyakan jam-jam tangan ini boleh dibeli dengan harga dibawah 10 yuan sahaja! Terlampau murah! Macam tak percaya bukan? Hanya di 1688.com. anda dapat harga yang tak masuk akal ini. 

1-Jam Tangan Korea Wanita

Kilang Yiwu Magic Sea E-commerce merupakan kilang khusus untuk jam tangan sahaja. Terdapat pelbagai jenama dan rekaan jam tangan yang ada disini dan antara yang menarik ialah jam tangan berserta aksesori seperti gelang.

Haa kan menarik. Pakai jam tangan tapi nampak macam pakai gelang. Dua dalam satu. Bahan yang digunakan juga berkualiti. Ada yang menggunakan real leather.

Anda boleh jual balik dengan harga yang mahal. Boleh tengok harga yang dicadangkan oleh kilang untuk jual balik. Ada yang mencecah sehingga 80 yuan. Sebagai contoh anda beli dengan harga 11 yuan jual dengan harga 80 yuan. Menarik bukan?.

koreajam2

2-Jam Tangan Murah Dan Berkualiti

Apa yang menarik dengan kilang Dongguan Tianhao Watch Industry Co. Ltd? Menarik kerana hampir kesemua jam tangan, aksesori dan kotak berharga di bawah 10 yuan!

Walaupun pilihan yang ditawarkan tak sebanyak kilang-kilang lain tetapi harga yang ditawarkan adalah dijamin sangat murah.

3-Jam Tangan Murah Original

Ini merupakan salah satu kilang ZEXIL Official Flagship Store yang mempunyai pelbagai jenis jam mengikut kategori masing-masing.

Kategori mewah dan berkualiti tinggi sesuai bagi anda yang mementingkan gaya dan kepuasan memakai. Tapi jangan terkejut kalau harga jam dibawah kategori mewah pun masih lagi sangat murah.

Ini kerana kilang ini menawarkan jam tangan serendah 3.50 yuan sahaja! Kebanyakan yang ditawarkan adalah jam tangan fesyen yang boleh dibeli dengan harga dibawah 10 yuan! Percayalah kilang ini sangat berbaloi.

4-Jam Tangan Lelaki Murah

Bersedialah untuk rambang mata kerana kilang Yiwu Hakun Electronic Technology Co. Ltd mempunyai koleksi jam tangan yang sangat banyak. Pelbagai rekaan yang terkini dan moden dengan harga yang berbeza-beza.

Anda pasti tak senang duduk bila tengok harga yang ditawarkan. Sangat murah dan berbaloi-baloi. Contohnya ada jam yang ditawarkan dengan harga 8.90 yuan sahaja tapi kilang mencadangkan harga jual 55 yuan!

Ada juga harga beli 45 yuan tapi kilang cadang harga jual sebanyak 158 yuan! Bayangkan betapa banyak anda boleh buat untung. Bukan itu sahaja, rekaan jam tangan di kilang ini juga lain dari yang lain. Nak tahu apa yang lain? Anda boleh buka dan tengok sendiri hahaha.

5-Jam Tangan Terkini 2021

Kilang Guangzhou Jinshi Watch Industry Co. Ltd memaparkan jam tangan yang bergaya eksklusif dimana hampir kesemua harga jam tangan di kilang ini adalah 10 yuan dan ke atas. Jika anda adalah seseorang yang mementingkan kualiti dan gaya,

kilang ini adalah untuk anda. Jangan risau kerana kilang ini mempunyai banyak pilihan untuk anda pilih dan harga yang ditawarkan juga adalah masih berbaloi jika dibandingkan dengan harga di pasaran Malaysia.

By admin

Full Time Online Business Sejak Tahun 2008 Dan Pakar Dalam Bidang Import Barang Dari China Facebook Ads Adword Wordpress Digital Marketing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *