Cara Cari Pemborong Kosmetik Murah Di 1688

Pemborong kosmetik murah di China paling murah bukan di Taobao tetapi adalah di 1688 . Adakah anda tahu barangan kosmetik di Taobao vs 1688.com harga jimat lebih 50% .Admin kongsikan 3 pemborong kosmetik murah terbaik di 1688 .

3 Pemborong Kosmetik Murah Di 1688

3 kilang di 1688 yang mana boleh buat dropship atau borong manakala juga boleh buat jenama sendiri dengan kuantiti yang rendah jika ingin nak belajar cara nak beli barang di 1688 boleh dapat harga promosi

#1 Boquanya Store

Boquanya menawarkan pelbagai jenama kosmetik di bawah mereka dan anda pasti tidak percaya dengan harga yang ditawarkan. Boleh dikatakan hampir kesemua kosmetik yang ditawarkan boleh dibeli dengan harga dibawah 10 yuan sahaja!

Bayangkan, face mask hanya berharga 0.30 yuan (RM0.20) sahaja! Kalau anda jual RM5 sepeket pun anda dah dapat untung berkali-kali ganda. Betul tak? Bukan tu je, barangan yang ditawarkan oleh kilang ini juga boleh dikatakan lengkap.

Dari skin care, makeup brushes, makeup, fragrance, malah foot care pun ada dan macam-macam lagi lah. Wow ni memang betul-betul cukup lengkap. Baru lah best nak memborong kan.

#2-Kilang OUB

Kilang OUB kosmetik mempunyai sangat banyak produk kosmetik dan yang best nya harga yang ditawarkan adalah sangat murah. Nak tahu apa yang menarik? Bukan setakat bawah 10 yuan, produk dengan harga di bawah 5 yuan pun ada!

Terdapat pelbagai produk yang ditawarkan seperti make up, penjagaan rambut, mask dan macam-macam lagi. Tetapi boleh dikatakan kebanyakan produk yang ditawarkan adalah skin care. Malah ada skin care yang ditawarkan dalam bentuk set dengan harga yang berbaloi-baloi dimana anda boleh dapatkannya dengan harga dibawah 50 yuan sahaja. Menarik kan?

#3-Tanzhi

Kilang Tanzhi 1688 yang seterusnya ini memang menawarkan OEM kepada mereka yang mahu mengeluarkan jenama sendiri. Jika anda berminat, anda hanya perlu hubungi mereka untuk mendapatkan keterangan lanjut.

Apa yang menariknya ialah mereka menawarkan bahan mentah yang berkualiti tinggi bagi menghasilkan produk yang anda inginkan. Selain itu, mereka juga ada menjual produk tanpa logo dimana anda hanya perlu beli dan letakkan logo anda sahaja. Tidak perlu menunggu lama untuk barang anda siap.

Antara barang yang dijual tanpa logo ialah eye mask yang boleh digunakan untuk menghilangkan lebam di bawah mata. Wow menarik bukan? Harga yang ditawarkan untuk kebanyakan produk mereka juga hanyalah dibawah 5 yuan. Tetapi boleh dikatakan kilang ini mempunyai pelbagai jenis eye mask yang boleh anda pilih dan harganya dibawah 1 yuan sahaja! Wow berbaloi-baloi.

Dapatkan Pemborong Kosmetik Murahe Di 1688

Panduan 1688 Tahun 2021.Anda ingin ketahui rahsia1688 ? Pakar Import China adalah orang Pertama Bongkar cara beli barang di 1688 Di Malaysia Dan Indonesia pada tahun 2015 dan sekarang sudah masuk ke Tahun 6.

panduan beli barang di 1688

By admin

Full Time Online Business Sejak Tahun 2008 Dan Pakar Dalam Bidang Import Barang Dari China Facebook Ads Adword Wordpress Digital Marketing

One reply on “Cara Cari Pemborong Kosmetik Murah Di 1688”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.