Shopee Malaysia Seller Terms and Conditions October 2018

Isu main harga di Shopee dah lama menjadi masalah buat online seller di Malaysia. Kenapa? Kerana harga yang ditawarkan oleh seller di Shopee sangat murah. Kadang-kadang boleh dikatakan tak masuk akal langsung lah. Harga dah lah murah, kos pos pun murah. Ada tu siap bagi free lagi kos pos. Dah tu,macam mana kita sebagai online […]

Beli Barang Di 1688 Guna Logistics Atau Courier ?

Beli barang dari 1688.com memang banyak rahsia saya telah bongkar dari 2015 lagi dan pada masa itu ramai belum tahu lagi 1688.com sehingga sekarang masih banyak rahsia yang ramai tak tahu macam topik hari ini guna logistics atau courier dari 1688.com ke warehouse masih juga tak tahu Jika anda tak tahu rahsia ini hanya cost […]

Cara Daftar Affiliate Pakar Import China

Terima kasih untuk mereka yang selalu support Pakar Import China. Sekarang kami buka peluang untuk anda. Ada tak yang berminat nak jadi AFFILIATE untuk Pakar Import China? Pendaftaran percuma tau. Bukan tu je, siap dapat komisen 50% lagi jika anda promote pakej (VIP) Pakar Import China. Wow banyak tu 50%. Jika seorang yang daftar, anda […]