Shopee Malaysia Seller Terms and Conditions October 2018

Isu main harga di Shopee dah lama menjadi masalah buat online seller di Malaysia. Kenapa? Kerana harga yang ditawarkan oleh seller di Shopee sangat murah. Kadang-kadang boleh dikatakan tak masuk akal langsung lah. Harga dah lah murah, kos pos pun murah. Ada tu siap bagi free lagi kos pos. Dah tu,macam mana kita sebagai online seller nak lawan harga mereka?

Jangan risau. Setiap masalah pasti ada solution. Pakar Import China sentiasa usahakan yang terbaik untuk VIP members. Kali ni kita meeting dengan consultant Shopee sendiri! Jadi dari hasil perbincangan, apa yang kita dapat? Sebahagian dari hasil perbincangan yang admin nak kongsi ialah:

Shopee Malaysia new terms and conditions.

-Tidak dibenarkan selalu ubah harga barang. Jika tidak, barang akan suspend dan markah akan dipotong.

-Teknik selalu ubah harga ini selalu digunakan oleh ramai seller China.
Jadi bila mereka tidak dibenarkan selalu ubah harga, isu buang harga akan semakin kurang.Seller China yang selalu guna teknik Black Hat Buang Harga akan jadi susah.

-Sistem ini akan bermula dari 5 November 2018

-Bermula 5 November 2018, jika seller menaikkan harga barang 5 – 10%, sistem Shopee akan rekod naik harga. Bila harga barang dinaikkan lebih dari 10%, product kena remove.

4 – 5 kali product kena remove, Shopee akan potong 1 point.

Saya Akan Bongkarkan SEMUA RAHSIA BELI BARANG DARI CHINA 100%

Lubuk 5 In 1 1688.Com + Wechat + Yupoo + Weidian + 2.Taobao

Lubuk Barang Branded Dari A – Z

Info lLanjut Boleh Terus ke WEBSITE https://pakarimportchina.com

Nak Tips Rahsia ? WhatsApp www.wasap.my/60128782368

Jadi bagaimana? Menarik? Ini hanyalah sebahagian dari hasil perbincangan Pakar Import China dengan consultant Shopee China. Ada banyak lagi berita-berita yang mengancam! Yang pastinya akan membantu VIP members cari makan di Shopee! Nak tahu apa dia? Kena tunggu dan yang penting kena selalu follow group fb Pakar Import China ha ha ha.

Saya Akan Bongkar Rahsia 100%
WhatsApp 0128782368


By admin

Full Time Online Business Sejak Tahun 2008 Dan Pakar Dalam Bidang Import Barang Dari China Facebook Ads Adword Wordpress Digital Marketing

Leave a Reply