Cara Beli Di Pinduoduo -Teknik Rahsia Group Buy

Beli barang dari China antara Taobao 1688 dan Pinduoduo boleh dikatakan Pinduoduo yang paling kurang tahu tetapi yang paling sesuai untuk dropship dan paling murah Pembelian dalam Pinduoduo memang cukup best tetapi jika salah tekan button akan menjadi anda tak dapat harga group buy jadi yang sudah baca post sebelum ini tentang cara beli di […]

Cara Beli Dan Bayar Di Pinduoduo

Yea sekarang tiba masa nak tunjuk korang semua cara beli di Pinduoduo jangan risau walaupun app ni tak boleh tukar bahasa tetapi jika ikut step dengan betul tetap akan berjaya . Jika tak tahu barang apa yang nak beli boleh baca balik cara guna Pinduoduo dan ini saya dapat satu kupon yang bernila 5 Yuan […]

Cara Follow dan Favorite di Pinduoduo

Sudah tahu guna Pinduoduo ? Jadi apa yang nak belajar lagi dalam post ini ? Masih ada iaitu cara follow dan favarite produk yang kita jumpa dan suka mungkin nak kaji dulu jadi kita boleh favarite dan jika mana satu seller kita memang sukan produk mereka boleh follow tetapi bagaimana caranya ? biar admin tunjuk […]

Cara Guna Pinduoduo

Sudah isi alamat warehouse di Pinduoduo seterusnya apa yang perlu buat ? Em betul kena tahu cara guna juga kan sebab app ini tidak boleh translate tapi percaya admin tunjuk cara yang paling mudah guna dan pasti anda boleh belajar guna tanpa rasa ada tekanan Di bahagian button home ini adalah paparan barang yang Hot […]

Cara Masukan Alamat Warehouse Di Pinduoduo

Setelah korang berjaya daftar akaun di Pinduoduo seterusnya adalah bagaimana masukan warehouse address Pinduoduo . Perlu diingatkan bukan masuk alamat kamu di Malaysia yea sebab Pinduoduo tidak ada buat urusan pos ke luar negara jadi kena masukan warehouse di China .Jadi saya akan tunjuk langkah demi langkah Article Cadang Dibaca Pinduoduo App Download Cara Daftar […]

Cara Daftar Pinduoduo

Tahun 2021 yang nak tunjuk ilmu advance beli barang dari China .Terkini ada 2 cara daftar Pinduoduo iaitu guna Wechat atau phone no Malaysia Dah berjaya install App Pinduoduo ? Tiba masa nak belajar cara daftar Pinduoduo Mungkin rasa pelik kerana semua adalah bahasa Cina dan tak boleh traslate ke bahasa lain tapi percaya pada […]

Pinduoduo App Download

Tahun 2021 update terkini Pinduoduo app download untuk pengguna Android boleh terus dapatkan di Google Play Store Ada yang berminat nak tahu dengan lebih lanjut Pinduoduo tahun 2021 ? Berminat nak dan tengok apa lagi barangan yang menarik dalam tu? Jum admin tunjukkan cara download Article Cadang Dibaca Cara Daftar Pinduoduo Cara Masukan Alamat Warehouse […]

Pinduoduo vs 1688 vs Taobao 2018

Lubuk shopping China yang paling hot sudah kah anda cuba beli barang ? Macam mana dengan perbezaan harga almari Hello Kitty yang admin share sebelum ni? Belum puas hati? Takpe kali ni admin share pula perbezaan harga kasut kegemaran ramai iaitu Nike. Jum kita tengok berapa perbezaan harga di antara Taobao dengan Pinduoduo. Manakala ini […]