Lubuk Shopping China Paling Hot 2018 Pinduoduo.Com

Pinduoduo merupakan platform e-commerce yang tengah menjadi sebutan di China. Ianya telah diperkenalkan kepada orang ramai pada 26 Julai 2018 dan hanya mengambil masa selama 3 tahun untuk menjadi kompeni internet yang ke 7 terbesar di China setara dengan Baidu, Alibaba, Tencent (BAT), Xiaomi, JD dan Netease.

Model bisnes yang inovatif dimana ia memperkenalkan harga pembelian barang yang murah melalui pembelian secara berkumpulan dan digabungkan dengan pemasaran social melalui WeChat menjadikan Pinduoduo meletup dalam sekelip mata.

Pengguna hanya perlu membuat prabayar barang yang mereka mahukan dan mereka boleh melancarkan pembelian secara berkumpulan dengan mengajak rakan-rakan mereka membeli barang yang sama pada harga group buy yang pastinya jauh lebih murah. WeChat Group dan weChat Moment menjadikan ianya lebih mudah untuk orang ramai berkongsi apa sahaja di kalangan rakan social mereka.

Dengan menggunakan pengaruh WeChat yang mempunyai lebih daripada satu billion pengguna, Pinduoduo dengan senangnya berjaya mempromosikan diri mereka sendiri secara besar-besaran.

Saya Akan Bongkarkan SEMUA RAHSIA BELI BARANG DARI CHINA 100%

Lubuk 6 In 1 1688.Com + Wechat + Yupoo + Weidian + 2.Taobao + Pinduoduo

Lubuk Barang Branded Dari A – Z

Info lLanjut Boleh Terus ke WEBSITE https://pakarimportchina.com

Nak Tips Rahsia ? WhatsApp www.wasap.my/6012878236

Berikut merupakan perbezaan harga barangan yang sama di antara tiga platform pembelian online yang popular di China iaitu Taobao, 1688.com dan Pinduoduo. Almari Hello Kitty ini berharga 166 yuan di Taobao dengan kos pos dari seller ke warehouse adalah percuma.

Manakala harga almari Hello Kitty yang sama di 1688.com ialah 60 yuan dengan kos pos dari seller ke warehouse sebanyak 30 yuan. Jadi jumlah harga pembelian almari ini di 1688.com ialah sebanyak 90 yuan.

Harga almari yang sama di Pinduoduo pula untuk pembelian secara kumpulan ialah sebanyak 35.8 yuan dengan kos pos dari seller ke warehouse adalah percuma.  

Tapi jika anda perhatikan, terdapat dua harga iaitu 49 yuan dan 35.8 yuan. Apa maksudnya? Dan jika anda perhatikan gambar dibawah harga dari 49.8 yuan telah bertukar ke 46.8 yuan. Jika beli dalam group buy adalah 35.8 yuan tapi untuk ini tak ada yang nak join group buy jadi beli secara perseorangan.

Maka harga untuk beli satu adalah 49 yuan tetapi selepas tolak kupon dan angpau sebanyak 0.20 yuan, jumlah bayaran yang dikenakan adalah 46.80 yuan sahaja dan free postage dari seller ke warehouse.

Jadi bagaimana? Setelah anda melihat perbezaan harga yang sangat ketara di antara ketiga-tiga website ini? Sangat menarik bukan? Banyak yang anda boleh jimatkan. Jadi apa tunggu lagi? Jum cipta kumpulan Group Buy anda. Tak tahu mana nak cari geng borong? Apa susah? Member VIP Pakar Import China kan ada.


Lubuk Shopping China Pinduoduo.Com
Nak Rahsia ? 0128782368

By admin

Full Time Online Business Sejak Tahun 2008 Dan Pakar Dalam Bidang Import Barang Dari China Facebook Ads Adword Wordpress Digital Marketing

View Archive

Leave a Reply