Bongkar 8 Rahsia Dropship 1688.Com Ke Shopee Versi 2020

Ramai yang bongkar rahsia dropship 1688 Shopee tetapi teknik dan info tukar dengan cepat ,jika tak update rahsia terkini dan juga guna senjata maka tak mudah berjaya dalam bisnes dropship

Kenapa 8 Rahsia Dropship 1688 Shopee Sangat Penting

Apa yang kita tahu jika dropship China Shopee 3 senjata kaun untung berganda kena guna cara advance supaya jimat masa dan tepat sasaran supaya apa yang kita lakukan tak buang masa dan mendatangkan pendapatan yang lumayan

1.Cara Dropship 1688 Shopee – Cari Kilang Dekat Warehouse

Faktor penting yang perlu diambil kira ialah kilang mestilah berdekatan dengan warehouse.

Ini kerana untuk dropship barang mesti cepat sampai kepada customer. Kita perlu cari kilang yang berdekatan dengan warehouse di Guangdong dan Shenzhen.Contoh kita beli casing hp dari kilang di Guangdong.

Sebelum order, kita perlu pastikan terlebih dahulu dengan seller kilang bahawa barang ada stok.Selain itu, kita perlu maklumkan kepada seller bahawa kita ada buat bisnes dropship di Malaysia. Jadi, barang mestilah cepat sampai kepada customer di Malaysia.

2.Dropship 1688 Shopee – 7 Point Checklist

Selepas cari kilang yang berdekatan dengan warehouse kita mesti juga pastikan adakah kilang memenuhi 7 kriteria yang berikut:

1-Pilih kilang yang rating rating 4.8 ke atas

2-Pilih kilang yang ada protect customer seperti 15 hari boleh tukar jika ada masalah Kilang ada (kepala lembu) bermaksud seller/kilang yang direkomen dari 1688.com dan customer service 4A ke atas.

3-Pilih kilang yang boleh supply barang [ jika ada 2 ke atas sudah boleh diterima] da ada verify [V]

4-Pilih kilang yang return customer 20% ke atas, jika kurang boleh check daripada barang-barang yang lain dari kilang tersebut untuk lebih yakin.9Bukan point yang terlalu penting)

5-Kita perlu juga semak sama ada kilang selalu update barang atau dah lama tidak update. Jika dah lama tak update barang, lebih baik elakkan.Perlu cari yang selalu update barang terbaru.

6-Kita juga perlu beri perhatian terhadap gambar produk sama ada kualitinya jelas atau tidak dan tiada watermark.

Tetapi jika semua point lain adalah bagus, kita boleh minta gambar yang tiada watermark daripada kilang dan biasanya akan diberi oleh kilang.

3.Dropship 1688 Shopee -Post Dalam 48 Jam

Kita juga perlu perhatikan aspek kadar kecepatan kilang akan pos barang ke warehouse.Mesti pos dengan cepat.Jika guna Shipping Shopee, barang mesti 2 hari sampai ke warehouse SLS

Melalui home page kita juga boleh tahu kilang yang mana akan pos barang dengan cepat, sales paling tinggi dan kilang berdekatan dengan warehouse (Guangdong)Jika speed purata 1.7 atas / 2 hari boleh dipilih untuk tujuan dropship

4.Dropship 1688 Shopee- Dai Fa

Teknik ini merupakan teknik cari kilang yang ada sediakan dropship
Bukan semua kilang ada.Kita perlu cari yang murah dan ada sediakan dropship2020 bukan mudah untuk approved DAI FA tetapi jangan risau admin ada dai fa yang cantik

5.Dropship 1688 Shopee-Fen Xiaw

Cari kilang yang ada Fen Xiaw, conto Harga jualan smartwatch minimum 1 order 99 Yuan, apabila klik Fen Xiaw berubah jadi 79 Yuan.

Teknik ini merujuk kepada Seller/Kilang yang ada buka kedai di Taoboa yg ada buat dropship.Melalui teknik ini, kita boleh dapat sesuatu produk dengan harga yang murah.

Pakar Import China juga berjaya dapatkan 1 akaun/buka kedai di Taobao. Boleh cari Mr Ho untuk (smartwatch) ini untuk bekerjasama sebagai dropship.

Cara nak apply sebagai dropship boleh Ambil masa 5 jam sahaja untuk pos barang apabila kita sudah apply sebagai dropship. Contoh beli barang pada waktu pagi, waktu petang sudah diposkan ke warehouse.

6.Lazada, Wish, Ali Xpress

Antara kelebihan menggunakan teknik ini ialah barang yang dibekalkan adalah berkualiti.Masa untuk pengeposan barang kepada customer di Malaysia juga mengambil masa yang singkat iaitu dalam 48 jam sahaja.

Bahan-bahan material produk untuk tujuan promosi juga disediakan dalam bahasa Inggeris sekali gus memudahkan kerja-kerja dropship di Shopee.Cari bahagian produk Asia yang direkomen.

7-Kilang OEM

Cari kilang yang ada sediakan OEMApabila jualan sudah ok, kita boleh upgrade kepada oem supaya kita dapat kawal harga supaya tidak ada seller buang harga.Biasanya MOQ untuk OEM bermula dari 500 ke atas.

8-Produk Hot di Taobao

Kelebihan teknik ini dapat sediakan service dengan cepat kerana seller di Taobao telah biasa uruskan penghantaran ke Malaysia.

Mereka telah biasa dan akan bantu anda sebagai dropship untuk barang sampai dengan cepatKebiasaan ada offer dan ada free postageGambar disediakn untuk dropship.Boleh terus download

By admin

Full Time Online Business Sejak Tahun 2008 Dan Pakar Dalam Bidang Import Barang Dari China Facebook Ads Adword Wordpress Digital Marketing

Leave a Reply