kasut Sukan Murah Shopee Jimat 50% Hanya RM5.36 Di Pinduoduo

Sekiranya anda ingin mendapatkan kasut sukan yang murah jangan menggunakan Shopee atau Lazada. Anda boleh mendapatkan kasut sukan dengan harga yang lebih murah di Pinduoduo.

Kasut sukan Pinduoduo berharga RM5.36 dan ada yang design lain RM10.36 dengan bantuan kupon rahsia 20 Yuan

Dengan populasi 7 Billion sekurang-kurangnya 90% manusia mempunyai kasut sukan. Kasut sukan untuk berlari, berjoging, atau hanya untuk fesyen dan selesa juga.

Walau bagaimanapun di antara semua jenis kasut, kasut sukan adalah salah satu yang paling mahal. Sekiranya anda pernah layari kedai Adidas, Nike, Puma dan jenama lain seperti ini, anda akan tahu bahawa kasut di dalamnya sangat mahal.

Kenapa Beli Kasut Sukan Di Pinduoduo Bukan Di Shopee

Langkah yang pertama klik pada kasut sukan murah dan anda akan nampak paparan di bawah ini yang mana menunjukan terima kupon diskaun 20 Yuan dan klik pada buton kuning

kasut sukan murah

Anda mungkin menyedari bahawa harganya menyatakan ¥ 8.6. Ini kerana salah satu kasut mempunyai reka bentuk yang lebih asas daripada kasut yang lainKemudian mengklik butang merah anda boleh memilih ukuran dan reka bentuk kasut yang anda mahukan.

Semua kasut adalah harga yang sama kecuali untuk satu kasut seperti yang telah admin sebutkan sebelumnya. Jangan risau, saiznya tidak ubahpada harganya.Klik butang merah untuk meneruskan ke bahagian seterusnya.

Selepas itu dibawa ke bahagian ini di mana boleh buat pesanan ,Seperti yang anda lihat, kami memilih kasut dengan reka bentuk merah yang berharga ¥ 15.9 ( RM9.90 ) dan percuma penghantaran ke warehouse

Sekiranya anda ingin melihat perbandingan harga dengan salah satu laman web e-dagang Shopee yang paling popular Di Shopee juga ada yang jual kasut ini dan harga sekitar RM30 ke atas ,jadi adakah Shopee murah ?

Dari maklumat yang kami kumpulkan dalam artikel ini, kepada yang buat dropship China Shopee bahawa Shopee tidak semestinya harga termurah. Kami membandingkan harga produk dari Pinduoduo dan Shopee dan hasilnya selalu iaitu Pinduoduo mempunyai produk yang lagi murah gila

By admin

Full Time Online Business Sejak Tahun 2008 Dan Pakar Dalam Bidang Import Barang Dari China Facebook Ads Adword Wordpress Digital Marketing

Leave a Reply