Cara Daftar Affiliate Pakar Import China

Terima kasih untuk mereka yang selalu support Pakar Import China. Sekarang kami buka peluang untuk anda. Ada tak yang berminat nak jadi AFFILIATE untuk Pakar Import China? Pendaftaran percuma tau. Bukan tu je, siap dapat komisen 50% lagi jika anda promote pakej (VIP) Pakar Import China.

Wow banyak tu 50%. Jika seorang yang daftar, anda akan dapat komisen mencecah sehingga RM100 – RM150 (jika mereka join RM300, anda akan dapat RM150 tapi jika mereka guna coupon code, anda masih akan dapat RM100). Cuba bayangkan kalau ramai lagi yang daftar di bawah anda. Lagi banyak komisen dapat. Betul tak?

Pembayaran komisen adalah lagi best ini hari dapat jualan esok dapat komisen bank in ke account kamu ( biasa di luar sana kena tunggu 14-30 hari )

Jangan risau. Kepada yang sudah daftar dan tidak tahu macam mana nak buat promosi, tiada bahan untuk promosi ataupun nak berjaya hanya dengan promote AFFILIATE Pakar Import China, anda boleh terus whatsapp ke 012-878 2368 untuk keterangan lanjut. Anda boleh jana keuntungan sehingga RM2k – RM3k!!!

Berminat tak? klik di link dan daftar Pakar Import China Affiliate

Saya Akan Bongkarkan SEMUA RAHSIA BELI BARANG DARI CHINA 100%

Lubuk 5 In 1 1688.Com + Wechat + Yupoo + Weidian + 2.Taobao

Lubuk Barang Branded Dari A – Z

Info lLanjut Boleh Terus ke WEBSITE https://pakarimportchina.com

Nak Tips Rahsia ? WhatsApp www.wasap.my/60128782368

1-Sebelum tu, jum kita tengok cara daftar AFFILIATE Pakar Import China.1Sebelum mula, anda perlu daftar dulu id sebagai agen. Isikan nama yang anda nak guna sebagai agen, emel, kata laluan, nama anda dan juga nombor hp.

2-Seterusnya kita isi jantina, tarikh lahir, daerah dan juga negeri. Untuk tarikh lahir, pastikan anda klik pada tahun dahulu supaya senang untuk anda isi.

3-Dah selesai isi, pastikan anda baca terma dan syarat sebelum anda tekan daftar.

4-Setelah selesai, anda boleh buka email yang anda daftarkan tadi untuk pastikan anda telah disahkan mendaftar sebagai agen affiliate pakar import china.

5-Ini merupakan paparan yang anda akan nampak di dalam email yang kami hantar. Anda hanya perlu menekan link yang disertakan di dalam email anda untuk proses yang seterusnya.

6-Sila isikan id ejen mengikut nama yang anda pilih untuk daftarkan akaun anda tadi beserta dengan kata laluan.

7-Setelah berjaya log in, anda akan lihat paparan ini. Untuk mengemaskini akaun bank anda bagi tujuan pembayaran komisen, anda hanya perlu klik perkataan ‘lihat’.

8-Disini anda hanya perlu isikan nama bank, nama pemegang akaun dan juga nombor akaun bagi tujuan bayaran komisen anda. Setelah siap, tekan kemaskini profil.

Lubuk Supplier China WhatsApp 0128782368

9-Setelah siap, anda boleh lihat di bahagian atas dan klik link affiliate untuk dapatkan link anda sendiri. Link ini boleh digunakan semasa anda melakukan promosi untuk program affiliate pakar import china. Senang kan?

Anda hanya perlu promosi di media social seperti facebook, Instagram dan sebagainya. Nak promote di whatsapp pun boleh. Yelah sebab link dah disediakan untuk anda. Anda hanya perlu copy dan paste sahaja.  

10-Risau link yang disediakan panjang sangat? Takpe. Anda boleh pendekkan link tersebut menggunakan tiny url anda hanya perlu copy salah satu link anda di link affiliate dan paste kan di tiny url.

11-Anda telah berjaya mendapatkan link yang telah dipendekkan. Anda hanya perlu copy link yang diberi dan masukkan ke dalam iklan promosi affiliate pakar import china anda. Mereka yang berminat hanya perlu klik link yang anda berikan.

12-Ini merupakan maklumat ejen yang terlibat. Untuk setiap link yang diberi, di bahagian bawah akan ada maklumat ejen iaitu maklumat anda.

13-Jika mereka setuju untuk turut serta, mereka akan buat pembayaran sebanyak RM300 dan anda akan mendapat komisen dari pendaftaran mereka.

Senang kan? Anda hanya perlu promote sahaja dan share link anda. Semuanya telah pihak pakar import china sediakan. Jadi apa tunggu lagi. Jum buat duit!

Nursing Bra Murah

Nursing bra murah tambah kualiti yang cantik siapa tak mahu ? ramai yang kata nak jadi dropship di Shopee susah tak dapat menang dari segi

Read More »

Author: admin

Full Time Online Business Sejak Tahun 2008 Dan Pakar Dalam Bidang Import Barang Dari China Facebook Ads Adword Wordpress Digital Marketing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *