Categories
Pinduoduo

Cara Daftar Pinduoduo

Dah berjaya install App Pinduoduo ? Mungkin rasa pelik kerana semua adalah bahasa Cina dan tak boleh traslate ke bahasa lain tapi percaya pada admin walaupun tak boleh faham bahasa Cina tapi tetap mudah saja ikut cara admin tunjuk .

Sekarang buka App Pinduoduo dan lihat bahagian bawah. Terdapat 5 pilihan yang boleh anda pilih tapi untuk daftar anda perlu tekan butang yang paling hujung disebelah kanan.

Kemudian akan ke paparan yang seterusnya 

Kemudian ikut saja klik yang bahagian tulisan Cina 

Di bahagian ini cuma perlu log in dengan Wechat sudah boleh berjaya daftar ( ingat sebelum klik icon Wechat sila log in akaun Wechat kamu dulu yea ) Dah tekan butang tersebut, anda boleh terus daftar Pinduoduo.

App ni akan serta-merta menghubungkan WeChat anda dengan Pinduoduo. Macam mana nak tahu dah berjaya daftar? Senang je. Anda akan nampak profile WeChat anda beserta dengan gambar dan nama profile WeChat pada bahagian atas.

Saya Akan Bongkarkan SEMUA RAHSIA BELI BARANG DARI CHINA 100%

Lubuk 6 In 1 1688.Com + Wechat + Yupoo + Weidian + 2.Taobao + Pinduoduo

Lubuk Barang Branded Dari A – Z

Info lLanjut Boleh Terus ke WEBSITE https://pakarimportchina.com

Nak Tips Rahsia ? WhatsApp www.wasap.my/6012878236

Lubuk Supplier China WhatsApp 0128782368

Jadi bagaimana mudah saja kan daftar akaun di Pinduoduo ? Seterusnaya admin akan tunjuk korang masukan alamat warehouse sebab Pindudoduo tidak ada kirim barang ke luar negara jadi barang kena pos ke warehouse admin kemudian barulah ke Malaysia Indonesia Brunei Singapore Dll negara

By admin

Full Time Online Business Sejak Tahun 2008 Dan Pakar Dalam Bidang Import Barang Dari China Facebook Ads Adword Wordpress Digital Marketing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *