Cara Verify Alipay – Asli Bongkar Rahsia 1 Di Malaysia

Kepada peminat yang beli barang dari China di 1688 memang minat dengan topik cara verify AlipaySebab cara verify Alipay admin tunjuk tak perlu lagi nak ask some one to pay kan dan ada banyak soalan yang anda ingin ketahui ?

Info Verify Alipay

Jika anda masih baru tak tahu tentang Alipay verify maka 8 video ini tetap cukup tambah ilmu anda dengan pantas

01- Apa Itu Alipay
02-Alipay Identity Verification vs Not Verify
03-Alipay Without Chinese Bank Card
04-Alipay Identity Verify Gagal
05-Alipay Face Recognition Berjaya
06-Is Alipay Safe?
07-Alipay Top Up
08-Alipay Transfer Money

Joom tonton percuma 8 video >>> Cara Daftar Alipay

Panduan Alipay 2021

Document Verify Alipay

Sebagai orang Malaysia jika nak verify Alipay cuma satu document yang wajib ada dan mesti valid iaitu passport Malaysia

Document yang lain tak penting sebab anda sudah ada iaitu no phone dan kad pengenalan tak perlu digunakan

Berapa Lama Verify Alipay ?

Jika korang ikut panduan Alipay dalam 1 jam boleh siap kerana kerja verify dan ikut semua langkah dengan langkah tetap berjaya

Tujuan Daftar Verify Alipay .Tujuan kepada yang jika beli di 1688 mereka memang lebih suka boleh top up dan bila bila masa nak beli dan bayar terus

Jika yang minat beli dari Pinduoduo atau seller di Wechat juga boleh terus buat bayaran tanpa tunggu dari pihak ke 3

Customer Testimonials

Memang ramai yang telah berjaya bila ikut cara langkah demi langkah dengan bantu personal coaching

Cara Top Up Alipay

Alipay semana yang anda kena tahu tak boleh dari credit card tukar ke Yuan dan perlu guna cara Top Up

Apa erti Top Up iaitu contoh admin ada Alipay dan anda nak 100 Yuan dan cara anda tranfer RM ke akaun admin

Maka admin akan top up ke Alipay anda ,mudah faham kan ?

eBook Cara Verify Alipay

PANDUAN VERIFY ALIPAY 2020 ORIGINAL DARI PAKAR IMPORT CHINA

Tujuan VERIFY ALIPAY
Boleh Top Up Rate 1.60 – 1.66
Kami Akan Bagikan Contact Supplier Di Malaysia Dan Anda Boleh Deal Dengan Mereka..Boleh Bayar Sendiri Jika Beli Barang Di PINDUODUO 1688 Wechat

Jika Dah Ada VERIFY ALIPAY Dah Tak Perlu ASK SOME ONE TO PAY

Personal Coaching

Mungkin anda tanya jika sudah beli ebook ikut langkah demi langkah dan masih tak lagi dapat pass verify bagaimana ?Jangan risau admin akan personal coaching dengan anda sampai berjaya kerana admin sudah pun selesai 18 kes keras Alipay

Panduan Paling Lengkap DROPSHIP SHOPEE

Whatsapp Segera kod kupon “VIP PIC” Ke 012-8782367