Customer Testimonials VIP Members Pakar Import China

6 tahun ini memang terima ramai customer testimonials yang berikan sokongan dan ribuan terima kasih pada admin

.Dari hati yang iklhas setelah baca rasa sangat gembira kerana boleh membantu yang ikhlas belajar

VIP S2216 Alipay Reviews yang mana admin bantu Verify Alipay wow tulis sampai hampir kerja A4 2 mukasurat .

Dari mereka yang belajar dropship Shopee sampai yang buat bisnes borong memang bermacam macam jenis member yang admin sudah lalui

VIP Members Dropship – Supplier

Pakar Import China bongkar rahsia lebih 5 Tahun bermula pertama bongkar 1688

Ramai vip member dari buat bisnes dropship sehingga menjadi supplier di Malaysia dan Indonesia

Antara ada menjadi supplier serum dan botol minyak wangi ,dari bidang baju sampai ke bisnes kasut bandle berbagai jenis

Rasa gembira kerana ramai yang ikhlas belajar dan menerima ilmu .

Customer Testimonials – S2216 Aku Sudah Berjaya !

Dulu sy belajar di Beijing. Tapi saya tidak menggunakan kelebihan dan pengalaman di sana dengan sebaiknya. Bila habis belajar, tengok ramai yang buat bisness dari China.

Terdetik rasa nak buat bisnes barang dari China tapi xtau caranya. Sy hanya tau Taobao je. Sebab kat sana selalu order barang. Pernah beli guna ezbuy.com. Tp macam mahal. Rasa pelik cam mana geng bisness barang China ni buat bisness.

Waktu PKP ada banyak sangat waktu terluang. Terdetik lah nak Google cara buat bisnes dari China.

Terjumpa lah berkaitan pakarimportchina. Rasa cam best je. Terus sy hubungi Mr. Ho. Setelah wasap beliau, tanpa cakap banyak, sy terus join jd member group dia.

Kalau diberi kesedaran untuk menggunakan bahasa cina yang telah dipelajari dahulu, pasti sudah lama saya bermula untuk menjual barang dari
Menerusi NOTION, Mr. Ho banyak ajar DAN kongsi cara untuk membeli di China serta warehousting sehingga saya berani untuk membuat bisness barang dari China.

Kini, sy tidak blur lagi tentang cara-cara dan flow untuk proses dari beli barang dengan supplier sehinggalah barang tu sampai depan rumah.

Ramai juga yang jadi dropship di bawah saya untuk jual produk dari China.

Iklas dari hati, Pakar Import China telah membuka mata saya tentang peluang keemasan ini.

sangat berbaloi dengan nilai yang di ajar dan ilmu yang diberi.

VIP MEMBERS S2216

Daripada mula sampai akhir, saya telah baca nota di Notion dan video2 nya berulang kali.

saya berasa amat gembira kerana sekarang saya sudah banyak menjual produk produk dari China tanpa perlu menggunakan wang yang banyak.

kaedah yang di ajar oleh Mr. Ho, saya telah lakukan dan akhirnya berjaya. beliah sangat friendly, steady dan highly recommended!
thank you so much Pakar Import China!