Lubuk Supplier China Kasut Bola Nike Adidas Terbaru 2019

Memang ramai yang ingin cari kasut bola Adidas di China tetapi mungkin tak jumpa yang murah dan ada yang jumpa dan beli bila terima terkejut kerana kualiti yang sangat teruk dan adakah ini pernah berlaku pada anda ?

Jangan risau hari ini biar Pakar Import China tunjuk anda lubuk yang betul dan harga cantik tambah kualiti yang memang cukup baik

Lubuk Yupoo Menjadi Pilihan Utama Lubuk Kasut Bola Jenama Nike Adidas .Ramai yang kata jika nak cari di Yupoo mudah tetapi ada yang banyak tak ada contact jadi bagaimana nak beli sebab tak ada contact Wechat Id .Jangan risau saya akan bongkar kan pada anda dan selepas baca anda akan faham apa yang sebenarnya sembunyi di belakang Yupoo

3 Sebab Utama Yupoo Tak Ada Letak Contact

A- Banyak seller di Yupoo ada lebih dari satu akaun Yupoo tetapi produk semua dalam itu adalah sama cuma akaun lain kerana tujuan untuk mudahkan dropshipApa ertinya ? Dengan kata mudah akaun A adalah tujuan pada dropship ketahui harga sebagai dropship dan semua produk ada harga dan juga ada contact Wechat manakala akaun B tidak ada contact dan harga sebab ini adalah tujuan pada dropship supaya boleh tunjukkan pada yang ada minat nak beli produk .Sudah faham ? mudah kan

B- Kilang yang memang ramai bukan target jual pada pelanggan dan mereka adalah beri peluang pada dropship ataupun agen jadi mereka yang sudah lama buat business memang dah cukup ramai agen dan dropship jadi mereka faham kena buka ruang 100% pada dropship dan agen untuk cari keuntungan itu sebab mereka tak letak contact

C-Kilang biasanya tidak akan deal di Wechat dan 99% adalah di QQ kerana mereka faham yang dari Wechat ini memang ramai akan contact tetapi tidak semestinya akan beli dan bagi mereka adalah buang masa dan tidak perlu hadapi tekanan ini dan adalah di wechat cuma letak gambar produk dan harga tetapi deal di QQ sebab jika di QQ kebanyakan yang betul nak beli hanya akan add di QQ mengikut selidik mereka beberapa tahun ini

Jadi dengan kata mudah anda ada nampak yang di Wechat ada letak produk dan harga tetapi ada letak messenge jika nak order hanya deal di QQ 99% adalah yang kilang

Kasut Bola Nike Adidas 99% Family Business.Ini adalah satu berita yang betul dan saya sendiri telah dapat jawapan dari mereka kerana antara ada kenal sudah beberapa tahun.Jika barang jenama lain macam bag kasut jam baju dan lain lain tidak ada keadaan macam ini cuma kasut bola saja ,mungkin anda rasa hairan kenapa yea ?

Sebab untuk kasut bola jenama ini kebanyakan adalah jual di luar negara jadi pada permulaan ramai kilang rasa ini adalah bukan satu jalan yang bagus kerana yang paling susah adalah masalah bahasa mereka tidak faham English jadi tak ada kilang yang nak pilih kasut bola dan adalah pilih kasut formal untuk jadikan produk utama

Tetapi pada beberapa tahun ini kasut bola menjadi sambutan yang tinggi dan meningkat setiap tahun tetapi yang sudah kuasai pasaran kasut bola jenama ini adalah famili business Wong dan mereka sudah guguh di pasaran dan ramai pun rasa bukan senang untuk mulakan dan sampai sekarang masih dalam keadaan ini ,jadi sudah faham ?

Formula Harga Kasut Bola Nike Adidas

1-Kasut bola jenama ini ada 2 jenis yang rendah dan tinggi mana kala harga untuk rendah adalah 100-150 Yuan dan tinggi adalah 150 -220 yuan ni adalah point pertama

2-Cuma perlu ingat satu saja seller id sudah cukup dan tak perlu contact sehingga 2 atau 3 kerana semua harga sama saja dan anda cuma fokus satu ada kebaikan yang ketara jika sudah lama deal masih ada peluang dapat harga yang lebih rendah dan satu lagi masalah ramai yang bising bila kasut bola jenama sampai tangan pelanggan kotak sudah teruk kerana jenis kotak mereka guna bukan yang jenis keras jadi jika sudah deal lama dari bahagian ni pun boleh selesai dari kilang

Harga yang jenis ini adalah kualiti premium dan bukan jenis yang di jual dalam pasaran yang mana mereka katakan copy ori dan memang yang menunjukan kualiti premium dan saya akan kongsikan satu kilang di sini kilang kasut bola Adidas dan jika ada minat nak dapatkan lubuk supplier China boleh jugaWhatsapp http://wa.me/60128782368

Lubuk 1688 + Pinduoduo + Pinduoduo Pro
Asli Dari Pakar Import China

Shipping Dari China Ke Malaysia Mula Dari 0.1 kg RM5.00

Program Shopee Cn
6 Tools Shopee Untuk Cepatkan Kerja TURBO

Panduan Verify Alipay
Panduan Verify Alipay + 12 Video ( Sendiri Ikut Panduan + Video. Tak Ada Support )

Lubuk Jenama A-Z Gred Copy Ori Premium
Harga Asal Package 5-1 RM550

Ini Hari Hanya RM150 Seumur Hidup

Author: admin

Full Time Online Business Sejak Tahun 2008 Dan Pakar Dalam Bidang Import Barang Dari China Facebook Ads Adword Wordpress Digital Marketing

Leave a Reply