Panduan 1688 – Pertama Kali Log In Mesti Ada Masalah Ini

Apabila akaun anda sudah siap register, anda boleh terus log in di 1688.com. Macam mana nak log in? Senang saja. Buka website 1688.com dan anda akan nampak paparan seperti dibawah. Anda hanya perlu click butang berwarna oren dan anda akan dibawa ke paparan seterusnya.

Di paparan ini, anda perlu mengisi username dan password yang telah anda register. Pakar Import China Akan Bantu Korang Daftar jangan risau Dah siap isi, tekan butang berwarna oren.

Seperti yang anda tahu, 1688.com 1 akaun untuk 1 nombor telefon sahaja. Jadi, bila anda log in menggunakan hp lain ataupun laptop lain maka paparan yang di bawah akan anda nampak tetapi jangan rasa risau ini adalah perkara biasa maka anda perlu klik 1 yang tulisan warna merah maka ada SMS anda akan terima selepas terima di bahagian 2 masukan 6 digi yang anda terima dan klik button oren

-Jika anda tidak terima sms code setelah hantar maka tunggu selama 2 minit buat sekali lagi sebab kadang yang guna Celcom akan lambat terima code sms

-Jika sudah hantar 2 kali masih tidak terima sms code maka sila jangan buat kali ke 3 dan sila hubungi saya 0128782368 untuk dapatkan bantuan

Saya Akan Bongkarkan SEMUA RAHSIA BELI BARANG DARI CHINA 100%

Lubuk 5 In 1 1688.Com + Wechat + Yupoo + Weidian + 2.Taobao

Lubuk Barang Branded Dari A – Z

Info lLanjut Boleh Terus ke WEBSITE https://pakarimportchina.com

Nak Tips Rahsia ? WhatsApp www.wasap.my/60128782368

Untuk mereka yang baru pertama kali log in, anda mungkin akan dibawa ke paparan ini. Jangan pening jangan khuatir, anda hanya perlu click tulisan yang paling hujung sebelah kanan. Maksudnya tak perlu ingatkan lagi.

Selepas anda click perkataan tersebut, anda sudah berjaya log in ke akaun 1688.com anda dan anda akan lihat paparan ini. Apa yang perlu anda lakukan seterusnya adalah untuk dapatkan taraf identiti anda dengan kata lain 1688 ingin ketahui apa business yang anda jalankan seperti business di Ebay ,Lazada Taobao dan lain lain

Jadi apa kebaikan untuk dapatkan ini ? Tujuan sekarang tidak berapa ketara cuma ada apa offer yang berkenaan dengan ini 1688 akan bagi tahu info jadi tidak salah jika boleh setkan dengan percuma tak perlu bayaran

Saya Akan Bongkar Rahsia 100% WhatsApp 0128782368

Apabila anda click perkataan tersebut, anda akan dibawa ke paparan ini. Seterusnya anda hanya perlu click butang yang berwarna kuning ni.

Ini merupakan paparan seterusnya yang anda akan lihat. Jika anda tak faham bahasa cina, anda boleh translate kepada English tapi pastikan semasa anda membuat pilihan, anda tukar kan ke bahasa cina. Jika tidak, kemungkinan besar anda tidak akan berjaya mengisi. Sila pastikan anda pilih untuk petak atas sebelah kiri, cross border e-commerce dan seterusnya ebay shop dispenser. Untuk petak sebelah kanan adalah lokasi. Anda boleh pilih Guangdong dan seterusnya Zhongshan dan Zhongshan city.

Bahagian seterusnya adalah berapa lama anda telah beroperasi. Anda boleh pilih dari pilihan yang mereka sediakan. Petak disebelahnya ialah berapa pekerja ataupun partner yang anda ada. Seterusnya adalah jualan yang anda berjaya buat untuk sebulan. Yang ni anda tak nak isi pun takpe. Untuk dua petak yang terakhir, anda boleh pilih cross border e-commerce dan buat pilihan lazada dan yang sebelahnya wish. Dah siap, anda hanya perlu click seperti gambar di bawah.

Pening macam mana nak isi kalau kena tukar ke bahasa cina? Senang sahaja. Anda gerakkan cursor ke semua pilihan yang ada dan bila anda lihat perkataan ebay, lazada dan wish. Anda click pilihan tersebut. Untuk petak lain, anda boleh buat pilihan di dalam bahasa inggeris. Tak ada masalah.

Apabila dah siap mengisi bahagian tersebut, anda boleh nampak paparan di 1688.com ada perkataan ebay. Menarik kan?

Author: admin

Full Time Online Business Sejak Tahun 2008 Dan Pakar Dalam Bidang Import Barang Dari China Facebook Ads Adword Wordpress Digital Marketing

Leave a Reply