Categories
Pinduoduo

Pinduoduo App Download

Macam mana dengan pendedahan tentang Pinduoduo yang admin kongsikan sebelum ni? Menarik bukan? Ada yang berminat nak tahu dengan lebih lanjut? Berminat nak download App Pinduoduo dan tengok apa lagi barangan yang menarik dalam tu? Jum admin tunjukkan cara. Sangat senang.

Update Terkini September 2020 Pinduoduo App Download ada pertukaran link download .Langkah demi langkah 

1-Guna phone dan bukan pc / laptop

2-Klik link Pinduoduo 

3-Paparan gambar di bawah akan di paparkan dan anda klik saja mana bahagian gambar 

Rich results on Google's SERP when searching for ‘Pinduoduo app download’

Anda hanya perlu klik link ini di hp anda. pinduoduo.com dan anda akan dibawa ke paparan seperti dibawah. Anda hanya perlu tekan download. Tak tahu mana satu butang download? Boleh refer pada gambar yang admin sediakan.

Apabila anda tekan butang tersebut, anda akan diajukan pertanyaan seperti gambar di atas samada anda mahu download app tersebut. Anda hanya perlu tekan download dan sebaik sahaja app siap di download ke hp, anda hanya perlu tekan open dan install. Atau pun setelah app siap di download, anda boleh buka folder download hp anda dan install seperti biasa.

Isi Borang Percuma 3 ebook Taobao vs Pinduoduo Jimat 75%

Dapatkan percuma 3 kes kajian Taobao vs Pinduoduo .Produk

+ Shipping sampai Malaysia jimat 75%
Isi Borang dan ebook akan hantar ke email anda

Isi Borong KLIK SINI

Rich results on Google's SERP when searching for ‘Taobao vs Pinduoduo’’

By admin

Full Time Online Business Sejak Tahun 2008 Dan Pakar Dalam Bidang Import Barang Dari China Facebook Ads Adword Wordpress Digital Marketing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *