Subscribe to Blog via Email

Join 5,913 other subscribers

Pinduoduo Paling Sesuai Dropship Tetap Boleh Lawan Harga Seller Shopee

Seller Di Shopee Jual Begitu Murah ?

Kos Shipping Minimum 1 KG

Ketahui Bagaimana Dengan Panduan Ini Anda Boleh Jana Pendapatan 5 Angka Sebulan Tanpa Perlu Melakukan Kerja-Kerja Yang Sangat Memenatkan. Semua masalah anda di atas dapat diselesaikan dengan memiliki Panduan Shopee CN ini.

Ya, ini ialah panduan pertama di Malaysia terlengkap dan paling latest yang membongkar strategi bagaimana anda boleh buat jualan yang tinggi dan kaut keuntungan berganda di shopee walaupun anda masih newbie dalam bisnes online…Anda tidak ingin…??? 

Selesai Masalah Dropship Dari China Ke Shopee 100%

Destinasi Anda Terakhir Pertama Kali Bongkar 100%

Ketahui Bagaimana Dengan Panduan Lengkap Dropship Shopee  Anda Boleh Jana Pendapatan 5 Angka Sebulan Tanpa Perlu Melakukan Kerja-Kerja Yang Sangat Memenatkan. Semua masalah anda di atas dapat diselesaikan dengan memiliki Panduan Dropship Shopee.

Ya, ini ialah panduan pertama di Malaysia terlengkap dan paling latest yang membongkar strategi bagaimana anda boleh buat jualan yang tinggi dan kaut keuntungan berganda di shopee walaupun anda masih newbie dalam bisnes online…Anda tidak ingin…???

Sudah tentu mahu bukan dan yang bagusnya anda bukan sahaja boleh buat jualan yang tinggi dan menguntungkan di shopee malah dengan memiliki Panduan Shopee CN ini juga boleh dikatakan hampir 90% kerja-kerja anda di Shopee akan berjalan secara automatik…  

Teruskan bacaan jika anda sudah bersedia untuk menjadi salah seorang yang berjaya buat jualan tinggi dan keuntungan berganda di Shopee walaupun anda masih level newbie.

Selesai Masalah Dropship Dari China Ke Shopee

Dulu sy belajar di Beijing. Tapi saya tidak menggunakan kelebihan dan pengalaman di sana dengan sebaiknya. Bila habis belajar, tengok ramai yang buat bisness dari China.

Terdetik rasa nak buat bisnes barang dari China tapi xtau caranya. Sy hanya tau Taobao je. Sebab kat sana selalu order barang. Pernah beli guna ezbuy.Tp macam mahal. Rasa pelik cam mana geng bisness barang China ni buat bisness.

Waktu PKP ada banyak sangat waktu terluang. Terdetik lah nak Google cara buat bisnes dari China.Terjumpa lah berkaitan pakarimportchina. Rasa cam best je. Terus sy hubungi Mr. Ho. Setelah wasap beliau, tanpa cakap banyak, sy terus join jd member group dia.

Kalau diberi kesedaran untuk menggunakan bahasa cina yang telah dipelajari dahulu, pasti sudah lama saya bermula untuk menjual barang dari

Menerusi NOTION, Mr. Ho banyak ajar DAN kongsi cara untuk membeli di China serta warehousting sehingga saya berani untuk membuat bisness barang dari China. 

Kini, sy tidak blur lagi tentang cara-cara dan flow untuk proses dari beli barang dengan supplier sehinggalah barang tu sampai depan rumah. ramai juga yang jadi dropship di bawah saya untuk jual produk dari China.

Iklas dari hati, Pakar Import China telah membuka mata saya tentang peluang keemasan ini. sangat berbaloi dengan nilai yang di ajar dan ilmu yang diberi. Daripada mula sampai akhir, saya telah baca nota di Notion dan video2 nya berulang kali.

saya berasa amat gembira kerana sekarang saya sudah banyak menjual produk produk dari China tanpa perlu menggunakan wang yang banyak. kaedah yang di ajar oleh Mr. Ho, saya telah lakukan dan akhirnya berjaya. beliah sangat friendly, steady dan highly recommended!
thank you so much Pakar Import China 

Pakar Import China Telah Membuka Mata Saya Saya Berani Membuat Bisness Barang Dari China

Dulu sy belajar di Beijing. Tapi saya tidak menggunakan kelebihan dan pengalaman di sana dengan sebaiknya. Bila habis belajar, tengok ramai yang buat bisness dari China.

Terdetik rasa nak buat bisnes barang dari China tapi xtau caranya. Sy hanya tau Taobao je. Sebab kat sana selalu order barang. Pernah beli guna ezbuy.com. Tp macam mahal. Rasa pelik cam mana geng bisness barang China ni buat bisness.

Waktu PKP ada banyak sangat waktu terluang. Terdetik lah nak Google cara buat bisnes dari China.

Terjumpa lah berkaitan pakarimportchina. Rasa cam best je. Terus sy hubungi Mr. Ho. Setelah wasap beliau, tanpa cakap banyak, sy terus join jd member group dia.

Kalau diberi kesedaran untuk menggunakan bahasa cina yang telah dipelajari dahulu, pasti sudah lama saya bermula untuk menjual barang dari
Menerusi NOTION, Mr. Ho banyak ajar DAN kongsi cara untuk membeli di China serta warehousting 

sehingga saya berani untuk membuat bisness barang dari China. Kini, sy tidak blur lagi tentang cara-cara dan flow untuk proses dari beli barang dengan supplier sehinggalah barang tu sampai depan rumah. ramai juga yang jadi dropship di bawah saya untuk jual produk dari China.

Iklas dari hati, Pakar Import China telah membuka mata saya tentang peluang keemasan ini. sangat berbaloi dengan nilai yang di ajar dan ilmu yang diberi. Daripada mula sampai akhir, saya telah baca nota di Notion dan video2 nya berulang kali.

saya berasa amat gembira kerana sekarang saya sudah banyak menjual produk produk dari China tanpa perlu menggunakan wang yang banyak. kaedah yang di ajar oleh Mr. Ho, 

saya telah lakukan dan akhirnya berjaya. beliah sangat friendly, steady dan highly recommended!

thank you so much Pakar Import China 

1 Klik Tahu Tahu Juga Produk Dropship Mana Kilang 1688

Rahsia Bisnes Dropship Lawan Seller Dari Shopee Dan Masih Boleh Untung 30 – 50 %

Jawapan

SISTEM 1 Klik Tahu Produk Paling Laku Viral + Produk Baru + Pesaing Di Shopee. Terkini Update Setiap 1 Jam 

Semua list kategori shopee adalah lengkap 

Bukan saja Shopee Malaysia tetapi juga Shopee Indonesia Thailand Singapore Vietnam Taiwan 

Sistem data ini anda boleh set berdasarkan keyword dan juga setting lain supaya boleh tahu apa produk laku keras manakala juga tahu link produk dari kilang mana ,wow memang best kan pada korang yang ingin ketahui dari mana cari produk seller jual dengan satu klik

Produk Hot Hot Gila Shopee + Kajian Keyword Laku Keras

Choose your plan

Basic

Pinduoduo
RM 99 Per Month
  •  

pro

Full Pinduoduo
RM 199 Per Month
  •  
Popular

Apa Yang Dapat Belajar Dalam Program Shopee China ?

01. Video Pinduoduo Paling Lengkap

02. Kos Shipping Murah Gila 

03. 3 Kajian Kes Study Dari Pinduoduo -Shopee SLS 

04. Panduan Guna Shipping SLS + GD

05. Panduan Kos Shipping

06. Group fB

07.Produk Hot Hot Gila

08.Kajian Produk Hot Shopee Laku Keras

09.Tips Dari Shopee Cn

10.Selain 1688.Com Ada Di Bagi 30 WEBSITE Boleh Beli Barang
11.Boleh Join AFFILIATE Setiap Member Join Dapat 50%

12. Boleh Join Group Buy

13.Rate Alipay Yang Tinggi

14.Harga Shipping Murah ( Laut Dan Udara )

15.Dapat Join Program Beli Barang Satu Hati Satu Keluaga

16.Dapat Join Program Beli Barang Satu Hati

17.Top Up Dapat Point

18.Tak Ada Idea Business ? Kami Bantu

19-Dapat Panduan Rahsia Shopee

20-Dapat Panduan Rahsia Wechat

Why My Courses

Grow your knowledge and stay ahead of your competitors

1

100% free of charge

Lorem ipsum dolor sit amet conetur adipiing elit. aulla sit amet magna is fodal otes alora.

2-2-2

Trusted Knowledge

Lorem ipsum dolor sit amet conetur adipiing elit. aulla sit amet magna is fodal otes alora.

Icon 3Created with Sketch.

Anytime, Anywhere

Lorem ipsum dolor sit amet conetur adipiing elit. aulla sit amet magna is fodal otes alora.

LIMITED! Daftar Sekarang KEAHLIAN SEUMUR HIDUP !

WHATSAPP SEGERA KOD KUPON DISKAUN DI BAWAH! 
Whatsapp Segera kod kupon “VIP PIN” Ke 012-8782367

© 2020 All rights reserved​

Made with ❤ PakarImportChina.Com

Open chat