Categories
Kasut Nike

Supplier Barang Dari China – 6 Seller Yupoo Kasut Futsal Terbaik 2020

Bila nak beli produk jenama ramai yang mesti terfikir Yupoo ,yang mana admin asli bongkar pada 4 tahun yang lalu ,
ini hari nak kongsi 6 seller Yupoo kasut futsal terbaik 2020

6 Seller Yupoo Kasut Futsal Terbaik 2020

6 seller Yupoo kasut futsal terbaik 2020 ini boleh dikatakan adalah family business dan semua adalah kenal

Saya juga ada post satu article tentang berita ini yang mana boleh berikan anda
info yang lebih padat jika anda benar nak belajar sendiri deal dengan kilang

1-Seller Kasut Futsal Yupoo Aoxiang

Cukup awal sudah kongsi banyak kasut futsal yang baru dan anda nampak tetap cukup gembira dan nak pilih pun ambil masa
contact di wechat dan QQ ada

Wechat aamx2018
QQ: 100356488

Link Seller Aoxing

2-Seller Kasut Futsal Yupoo First class football boots

Seller ini juga sudah upload jenis jenis kasut futsal terbaru dan jika banding dengan yang pertama adakah korang perhatikan ada yang sama ?
Jika minat boleh juga sendiri cari yea di Wechat dan QQ

Wechat 15260905757
QQ: 2777691550

Link Yupoo Kasut Futsal

3-Seller Yupoo Kasut Futsal Terbaik 2020 Mzrycm

Ini seller ke 3 yang selalu cari supplier barang dari China akan rasa panas bila sudah nampak semua kasut cantik

tetapi bila nak beli tak ada contact dan rasa kecewa ,adakah pernah rasa begitu ?

Bagi satu tips rahsia kepada korang

Jika perhatikan ada banyak yang anda nampak di seller ini ada terdapat di seller 1 dan 2 

jadi ini anda boleh dropship dan bagi kepada orang yang ada minat beli ,

kerana tak ada contact jadi anda pun senang hati tak perlu takut pelangan terlari kan?

dengan ini anda tak perlu lagi download dan upload buang masa di tempat yang tak berapa penting lagi baik luangkan masa untuk pemasaran

Link Seller Kasut Futsal

4-Seller Yupoo Kasut Futsal Terbaik 2020 GYG88

Supplier barang dari China ,ini adalah seller ke 4 yang mana juga tidak ada contact ,tujuan kerana bergabung dengan dengan yang 2 seller ada contact jadi sangat cantik untuk mainan dropship

Jangan rasa hairan kerana seller kasut futsal memang dari 5 tahun yang lalu pun mereka juga kerana ini adalah family business

Link Yupoo GYG88

5-Seller Yupoo Kasut Futsal Qianli

Ini jika anda perhatikan last update Dec 2019 dan tahun ini belum lagi ada lagi update tetapi ini adalah

antara satu ketua besar jadi tak perlu risau ,akan update dengan cepat dan satu anda perhatikan di contact tak ada
juga Wechat dan QQ

Mungkin anda mahu marah admin kenapa 3 tak ada contact ini ,jangan risau tetap ada cuma nak tunjuk satu tips rahsia kepada korang

Jika perhatikan url qq506876933.x.yupoo.com ada perhatikan ? Ha ha ha QQ adalah 506876933 dan biasanya ketua cuma deal di QQ dan tidak di Wechat

Link Yupoo Qianli

6-Seller Yupoo Kasut Futsal Terbaik J&L Football Boots Wechat 4686876

Ini seller adakah anda rasa gembira sebab tulis English dan ada tulis Wechat
jika anda rasa gembira ,admin rasa sedir kerana jenis ini bukan seller ( kilang) manakala adalah yang buat dropship ke US

Jika anda add Wechat akan terkejut kerana harga adalah sangat mahal ,jadi tips rahsia ini kena ingat baik baik yea jika tidak kena potong

Link Seller Wechat JL

Supplier Barang Dari China - 6 Seller Yupoo Kasut Futsal Terbaik 2020

Mungkin korang hairan macam admin tidak ada cerita tentang harga kan ?
Korang boleh baca semua detail di

Lubuk Supplier China Kasut Bola Nike Adidas Terbaru 2019

By admin

Full Time Online Business Sejak Tahun 2008 Dan Pakar Dalam Bidang Import Barang Dari China Facebook Ads Adword Wordpress Digital Marketing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *