1688 vs Alibaba

Walaupun 1688 dan Alibaba adalah dari group Jack Ma tetapi 1688 vs Alibaba tetap ada perbezaan yang ketara bila beli barang dari 2 website 1688 1688.com adalah laman web borong terbesar di China salah satu laman web borong yang paling popular untuk orang-orang Cina.Di 1688 kebanyakan adalah kilang. Wajib ada lesen perniagaan utuk menjual produk […]

Nursing Bra Murah

Nursing bra murah tambah kualiti yang cantik siapa tak mahu ? ramai yang kata nak jadi dropship di Shopee susah tak dapat menang dari segi mainan harga ,sudah kira dari kepala ke kaki pun tak ada idea sampai minum kopi 3 gelas pun tak ada cara ,tapi ini hari korang akan sangat gembira kerana solution […]

Lubuk Shopping China Pinduoduo vs Taobao 2019

Kepada yang ada produk atau tak ada produk ini satu berita yang cukup terkejut pada anda yang mana anda pasti 1000% gembira biar saya bongkar 100% pada anda Harga yang di tunjukan bila beli di Pinduoduo selepas discount mula dari 14.9 Yuan betul ?tetapi anda perhatian gambar yang di bawah Dari gambar ini menunjukan selepas […]

1688 App Download for Android

Update Terkini 28 february 2021 kepada yang nak 1688 App Download for Android anda boleh guna 2 cara iaitu dari 3g 1688 atau dari Ying Yong Bao Ramai yang tak tahu yang mana satu App 1688.com untuk hp. Betul tak? Ramai juga yang tersilap download app. Jadi disini admin akan kongsi 1688 app download untuk […]

Panduan 1688 – Pertama Kali Log In Mesti Ada Masalah Ini

Apabila akaun anda sudah siap register, anda boleh terus log in di 1688.com. Macam mana nak log in? Senang saja. Buka website 1688.com dan anda akan nampak paparan seperti dibawah. Anda hanya perlu click butang berwarna oren dan anda akan dibawa ke paparan seterusnya. Di paparan ini, anda perlu mengisi username dan password yang telah […]

Kenapa Tracking Number Not Found

Beli barang dari China ramai yang takut berlaku adalah Kenapa tak boleh check tracking number .Tracking Not Found dan barang ditahan kastam Masalah tracking not found ini boleh diselesaikan dengan memahami beberapa info penting dan juga ketahui cara dengan betul 5 Point Tentang Tracking Not Found Kenapa Tracking Dari China Ke Malaysia Tidak Dapat Track […]

Case Study Cara Beli Barang Dari Seller Wechat Jeans Levis

Sebelum ini saya sudah tulis siap satu article Saya Bongkar Rahsia Kenapa Seller Di Wechat Tidak Layan Kamu ? jika anda belum baca maka lebih baik baca dengan 100% dan akan dapat ketahui rahsia sebenarnya dan dalam article ini saya akan guna teknik yang di tunjuk untuk berikan case study kepada kamu semua yang ingin […]

Saya Bongkar Rahsia Kenapa Seller Di Wechat Tidak Layan Kamu ?

Mesti ramai kan yang berminat nak beli di wechat yang buat dropship China ke Shopee tapi selalu tak lepas. Kenapa? Ni mesti kerana Wechat seller China layan tak layan kan. Yelah tanya sepatah jawab sepatah. Kadang-kadang dah berpatah-patah tanya tapi satu pun seller tak balas. Adoiiii baru je niat nak berniaga. Baru je ingat nak […]