Nak Jual Apa Di Shopee 2020 ? Saya Berani Jamin Untung 100% !

Nak jual apa di Shopee ? Apa pun boleh jual di Shopee ,jika anda perhatikan sampah pun boleh jual.Tetapi hari ini nak kongsikan yang cara paling mudah iaitu jual ebook ,tak kira ebook yang bahasa English ,Melayu.Tak percaya ? Saya berani jamin untung 100% kenapa ? Jawapan sangat mudah kerana kebanyakan Seller yang jual ebook […]

Shopee Malaysia Seller Terms and Conditions October 2018

Isu main harga di Shopee dah lama menjadi masalah buat online seller di Malaysia. Kenapa? Kerana harga yang ditawarkan oleh seller di Shopee sangat murah. Kadang-kadang boleh dikatakan tak masuk akal langsung lah. Harga dah lah murah, kos pos pun murah. Ada tu siap bagi free lagi kos pos. Dah tu,macam mana kita sebagai online […]